autumn frenzy

9.9.13

ξέρεις πολύ καλά κι εσύ κι εγώ τι είναι αυτό που σε πιάνει με το που μπει Σεπτέμβρης... αρχίζει ξαφνικά η φρενίτιδα του πουλόβερ και της ψηλής κάλτσας, του ζεστού κρασιού με κανέλα, του απογευματινού καφέ σε τζαμαρία συνοικιακού καφέ με τα κορίτσια... 
αρχίζει το χουχούλιασμα και το ζεστό μπάνιο, τα γεμάτα πρωινά (κεικ, τηγανιτες, αρωματικοι καφεδες, κρουασαν, ζεστο ψωμι) που το καλοκαίρι απλά δεν άντεχες να τα σκεφτείς.. θέλεις να διαβάσεις και να πας σχολή -λέμε τώρα- και το βράδυ προτιμάς να το περάσεις με ταινιούλα και 5η προβολή new girl  δεύτερο κύκλο αγκαλιά με το κέικ που λέγαμε, το κουνέλι και μια ζεστή φλις κουβερτούλα, έτσι για την αλητεία..
το πρόβλημα είναι οτι ο καιρός δεν συνάδει με τις φθινοπωρινές σου επιθυμίες και ούτε πρόκειται τουλάχιστον και για τον υπόλοιπο μήνα...γιαυτό είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε με την επιθυμία και το όνειρο να βρέξει, να φυσύξει, να καταποντίσει βρε αδερφέ, κάτι να γίνει και να δώσουμε στον ευατό μας το ελεύθερο να κλειστεί σπίτι χωρίς τύψεις τρώγοντας αυτό το ρημαδοκέικ, γελώντας με τις ίδιες ατάκες "Schmidt, out!" και τα σχετικά..
μέχρι τότε, κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ με το ανεμιστηράκι, χαζεύοντας φθινοπωρινές φωτογραφίες στο weheartit και ψάχνοντας τιπς για να τελειοποιήσεις το απόλυτο φθινοπωρινό κέικ που δεν είναι αλλο απο το carrot cake και το πιο παρηγορητικό του γλάσο....

το φθινόπωρο είναι απο τις πιο δημιουργικές περιόδους... καινούρια ξεκινήματα, λίστες με resolutions και ένα σωρό καινούρια πράγματα να εξερευνήσεις.. ώρα να αλλάξεις το σπίτι σου, να γεμίσεις τα ράφια βιβλία και φωτάκια, να μαγειρέψεις για τους φίλους σου και να οργανώσεις σπιτομαζέματα με επιτραπέζια και πίτσα.. ο,τι κι αν κάνεις φρόντισε να το απολαύσεις αλλά φρόντισε να μη σε πιάσει η φθινοπωρινή θλίψη...!
all images from weheartit.com

2 comments :

  1. Ακριβώς έτσι! Υπέροxo ;)

    ReplyDelete
  2. Τελικά είμαστε πολλοί που νιώθουμε έτσι!!! lovely post!!!

    ReplyDelete

Every little word is welcome but please remember to be kind!